Bestå
teoriprøven
nemmere

  • Nye opdaterede billeder
  • God feedback når du svarer forkert
  • Høj beståelses %
  • Du får besked når du prøveklar
  • Quickguide til teoriprøven
  • Komplet digital teoribog

Du får 17 nye teoriprøver med nye lækre billeder. Der følger rigtig gode uddybende forklaringer med teoriprøverne, så du kan læse mere om de spørgsmål du har fejl i. Du får løbende opdatering på hvor godt du klarer dig, og om du er ved at være klar til teoriprøve

Med Quickguiden til teoriprøverne kan du på ca. 30 minutter læse op på de vigtigste regler, så du nemt og hurtigt kan gå i gang med de digitale teoriprøver. Quickguiden indeholder alle de vigtigste områder du som minimum skal kunne for at bestå en teoriprøve.

Den komplette teoribog er meget omfattende. Teoribogen er til dig der godt vil ”nørde” og som finder det spændende at komme helt til bunds i teorien. For de fleste vil formentlig bruge den komplette teoribog som et opslagsværk.

Udover de egentlige teoriprøver får du også en masse emneprøver. Emneprøverne skal du forstå på den måde at du kan træne de emner du føler du ikke har helt styr på endnu. Du får emneprøver til samtlige kategorier.

Oversigten med færdselstavler er på samme måde som teoribogen en komplet oversigt. De fleste gængse færdselstavler indgår i de 17 teoriprøver, så oversigten skal du primært bruge som opslagsværk, eller hvis du har lyst til at ”nørde” lidt.

Du lærer hvordan du skal forstå at svare, ved at benytte den rigtige svarteknik i teoriprøverne. Ikke alle, men nogen, har svært ved at forstå at afgive det korrekte svar. Den forståelse hjælper vi dig med så du nemmest kommer igennem din teoriprøve.

Bestå din teoriprøve første gang

3 måneders ubegrænset adgang for kun 300,-

1 måneds ubegrænset adgang for kun 150,-


Med Go n' Drives teoriprøver får du et komplet teorisystem som hjælper dig hele vejen frem til en bestået teoriprøve. Du får løbende opdateringer om dit standpunkt, så du ved hvornår du er klar.