Bestå teoriprøven nemmere

  • Nye opdaterede billeder
  • God feedback når du svarer forkert
  • Høj beståelses %
  • Du får besked når du er prøveklar
  • Quickguide til teoriprøven
  • Komplet digital teoribog
Teoriprøver - nye lækre billeder

Du får 17 nye teoriprøver med nye lækre billeder. Der følger rigtig gode uddybende forklaringer med teoriprøverne, så du kan læse mere om de spørgsmål du har fejl i.

Du får løbende opdatering på hvor godt du klarer dig, og om du er ved at være klar til teoriprøve.

Quickguide til teoriprøver - Til hurtigt at komme igang

Med Quickguiden til teoriprøverne kan du på ca. 30 minutter læse op på de vigtigste regler, så du nemt og hurtigt kan gå i gang med de digitale teoriprøver.

Quickguiden indeholder alle de vigtigste områder du som minimum skal kunne for at bestå en teoriprøve.

Komplet teoribog så du nemmere består din teoriprøve

Den komplette teoribog er meget omfattende. Teoribogen er til dig der godt vil ”nørde” og som finder det spændende at komme helt til bunds i teorien.

For de fleste vil formentlig bruge den komplette teoribog som et opslagsværk.

Emner til teoriprøver

Udover de egentlige teoriprøver får du også en masse emneprøver. Emneprøverne skal du forstå på den måde at du kan træne de emner du føler du ikke har helt styr på endnu.

Du får emneprøver til samtlige kategorier..

Færdselstavler - Komplet oversigt som du bruger når du øver teoriprøver

Oversigten med færdselstavler er på samme måde som teoribogen en komplet oversigt.

De fleste gængse færdselstavler indgår i de 17 teoriprøver, så oversigten skal du primært bruge som opslagsværk, eller hvis du har lyst til at ”nørde” lidt.

Svarteknik - Forstå at svare korrekt. Det hjælper dig til din teoriprøve

Du lærer hvordan du skal forstå at svare, ved at benytte den rigtige svarteknik i teoriprøverne. Ikke alle, men nogen, har svært ved at forstå at afgive det korrekte svar.

Den forståelse hjælper vi dig med så du nemmest kommer igennem din teoriprøve.

Derfor skal du tage en gratis teoriprøve

Det er altid godt at tage en gratis teoriprøve, så du har en ide om hvilket system der fungerer bedst for dig. Vores digitale teoriprøver bygger på god feedback når du svarer forkert, så du får optimal undervisning når du laver teoriprøverne.

Teoritest med lyd og skarpe billeder giver gode resultater

Du skal være opmærksom på at du ikke har nogen skrevne tekster, du kan støtte dig til under teoriprøven. Du har billedet og derefter bliver de forskellige spørgsmål og svar læst op for dig. På den baggrund skal du afgive dit svar. Vores prøver er lavet sådan at du selv kan vælge om du vil have skrevne tekster eller ej. Vi anbefaler at du i starten medtager de skrevne tekster, men at du ret hurtigt undlader dem derefter..

5 tips til at bestå din teoriprøve

Først og fremmest handler det om at du benytter den korrekte svarteknik når du laver dine digitale teoriprøver. Ser du en tavle med en hastighedsbegrænsning på 70 km/t, og du får spørgsmålet. Hvor hurtig må du køre her? Du får bl.a. svaret: ”Jeg må ikke køre 80 km/t”. Der vil du normalt svare: ”Nej” (det må jeg ikke). Det rigtige svar er: ”Ja” (Det er korrekt at jeg ikke må køre 80 km/t) Når du benytter vores teoriprøver, kommer du nemt og enkelt igennem disse problematikker, og forstår ret hurtigt hvordan du skal tænke dit svar.

Go n’ Drive | Køreskole bookingsystem

Bestå din teoriprøve første gang

3 måneders ubegrænset adgang for kun 300,-

1 måneds ubegrænset adgang for kun 150,-

Med Go n' Drives teoriprøver får du et komplet teorisystem som hjælper dig hele vejen frem til en bestået teoriprøve. Du får løbende opdateringer om dit standpunkt, så du ved hvornår du er klar.

Tilmeld dig og prøv en gratis teoriprøve her

FAQ

En teoriprøve tager 25 minutter. Det er 25 billedspørgsmål og du har 1 minut til hvert billede. Der er mellem 2 og 4 spørgsmål til hvert billede, hvor du skal svare ja eller nej.

Du skal medbringe din ansøgning om kørekort (P23), din lektionsplan og BilledID. De fleste medbringer deres gyldige pas. Har du knallertkørekort, skal du medbringe det. I selve prøvelokalet må du på ingen måde have hjælpemidler.

Færdselsstyrelsen tager 1.000 i prøvegebyr for en 1. gangserhverver. En generhverver skal betale 890. Hvis ikke du består teoriprøven skal du betale nyt (fuldt) prøvegebyr. Ligeledes hvis du ikke består den praktiske prøve.

Hvis ikke du består teoriprøven, skal du betale nyt (fuldt) prøvegebyr. Ligeledes hvis du ikke består den praktiske prøve. 1.000 i prøvegebyr for en 1. gangserhvervelse. En generhvervelse koster 890.

Normalt gælder en teoriprøve 12 måneder. Forstået på den måde at du skal bestå den praktiske prøve inden for 1 år. På grund af Corona er fristen forlænget til 18 til måneder. Det vides endnu ikke, hvor længe vi har den forlængede frist. Vi har med andre ord en frist på 18 måneder for øjeblikket.

Det foregår på den måde, at du får vist et billede. Der bliver stillet et spørgsmål til billedet, og derefter kommer der mellem 2 og 4 svar, som du skal svare ja eller nej til.

Normalt bestiller din kørelærer eller køreskole en teoriprøve til dig. Så du skal blot forholde dig passivt, indtil du får berammet en teoriprøve.

Normalt må der gå 12 måneder mellem en teoriprøve og en praktisk prøve. Forstået på den måde at du skal bestå den praktiske prøve inden for 1 år. På grund af Corona er fristen forlænget til 18 til måneder. Det vides ikke, hvor længe vi har den forlængede frist. Vi har med andre ord en frist på 18 måneder for øjeblikket. Normalt får du en praktisk prøve 1-2 uger efter du har bestået din teoriprøve. I heldige situationer kan du bestå din teoriprøve om morgenen, og bestå den praktiske prøve senere samme dag.

Vil du gerne høre mere om vores løsning, og hvordan vi kan hjælpe dig?

Tryk på kontakt mig og udfyld formularen.

Kontakt mig

Vi hjælper dig med at få elever

Du får din helt egen markedsførende profil hos os

Bliv kontaktet af Go n’ Drive

Har du en køreskole, eller er du kørelærer kan du udfylde formualren, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os.

Er du en elev som har spørgsmål til din betaling eller til dit kørekortforløb, skal du kontakte den køreskole du går på.