Køreskole bookingsystem


Med Go n’ Drive får du et bookingsystem som er målrettet Køreskoler, kørelærer og køreskoleelever. Du sparer meget tid og dine elever er glade for de selv kan booke de forskellige lektioner. Vores bookingsystem for køreskoler er et rigtig godt værktøj som gør det nemt og overskueligt for både køreskolen, kørelærerne og eleverne.


Du får et effektivt bookingsystem hvor alle betalinger automatisk registreres til den enkelte elev. Bookingsystemet laver automatisk en faktura til den enkelte elev. Du får digital lektionsplan, og du får digitale teoriprøver med også. Du kan redigere din digitale lektionsplan, så den er tilpasset din undervisning, og du kan lave dine egne digitale teoriprøver.


Skulle du få lyst til at se nærmere på bookingsystemet kan du gratis få en testkonto.

 • Overblik

  Få det fulde overblik og book dig ind i vores bookingsystem, når det passer dig. Du har din helt egen personlige kalender med automatiske påmindelser om lektioner, bookinger og mere, og du kan synkronisere dine bookninger med din egen kalender.

  Vi sørger for at du får alt den nødvendige information du har brug for.

 • Kommunikation

  Vi gør det nemt for både køreskole, kørelærer og elever at komme i kontakt med hinanden, og de vil altid kunne gå ind og se tidligere samtaler.

  Dette gør også at alle parter er sikre på at de vigtige informationer, som f.eks aflysning eller ændring af tider er kommet godt frem.

 • Brugervenlighed

  Vores køreskole bookingsystem er hurtig og brugervenlig, og virker på både pc, tablet og mobil. Eleverne booker selv deres kørelektioner. Det betyder at eleverne i ro og mag kan sidde der hjemme, og finde de tider der passer bedst med deres øvrige aktiviteter.